Selecteer een pagina

Naast mijn eigen praktijk, werk ik als leidinggevende in de gezondheidszorg, waar ik jarenlang ervaring op heb gedaan in het coachen van mensen en teams. Mijn visie dat ieder mens een toegevoegde waarde en van betekenis is, draag ik graag uit. Mijn passie is het ondersteunen van een proces waarbij jij bewust wordt van je kwaliteiten met doorschietkrachten. Inzicht te verkrijgen in de patronen die je hebt ontwikkeld, omdat ze om wat voor reden nodig waren, maar nu niet langer helpend zijn. Ik spiegel je graag om jouw verandering teweeg te brengen. Alles wat je aandacht geeft groeit, wat geef jij nu aandacht en wat zou je meer aandacht willen geven?

Na verschillende opleidingen: Communication for exceIlence bij de HOW company, intensieve training systemisch kijken (Parre en Deden) heb ik in 2019 de opleiding professioneel coach afgerond bij de Balansgroep Driebergen. Dit heeft ook mij gebracht dat ik vanuit bestaande patronen, het anders ben gaan doen. Door te doen wat ik deed, kreeg ik wat ik kreeg. Ik gun een ieder een coach omdat ik ondertussen weet dat je door ondersteuning van een coach het volste uit jouw leven kan halen.

Best bijzonder dat we zoveel uitgeven aan uiterlijke verzorging. Maar is het niet zo dat we iets uitstralen als je innerlijke kracht goed zit? Ontdekken hoe je deze innerlijke kracht kan versterken kan één van de meest belangrijke lessen van je leven zijn. Je ontwikkelen als mens vanuit jouw drijfveren.

Jacqueline van Maanen

“Coachpraktijk aandacht helpt jou om de stap te nemen naar deze verandering”

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken?

Een postitief woord!

Ik heb het coaching traject bij Jacqueline als zeer prettig ervaren. Voor een groot deel heeft dit te maken met haar positieve energie. Jacqueline is oprecht, betrokken en belangstellend. Ze weet tijdens de sessies een rustige en veilige sfeer te creëren zonder te (ver)oordelen. Door haar manier van vragen ben ik aan het denken gezet over mijn eigen gedrag, mijn doelen en mijn omgeving. Zij heeft mij handvatten gegeven om in alle rust mijn eigen oplossingen te bedenken en mijn vaardigheden te ontwikkelen.

Dank je wel Jacqueline en veel succes als coach.

Mathea

Coachee

1) Coach Jacqueline straalt rust en stevigheid uit, kan goed luisteren en aansluiten in tempo en energie bij mij, waardoor er gauw een groot vertrouwen was en er ruimte was om alles te uiten en daardoor te ontwikkelen en te groeien. Voel me gezien en geaccepteerd

2) Coach Jacqueline is van binnenuit warm en hartelijk. Autonoom en echt in de relatie en dat is erg prettig, waardoor ik me goed op mezelf kon focussen.

Petra

Coachee