Selecteer een pagina

Voor wie?

Herken jij dit: Alle ballen hoog houden. Ben je altijd in de weer met anderen? Je voelt je onzeker? Je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan? Je voelt stress? Je voelt je gejaagd? Je wilt altijd alles perfect doen?

De antwoorden die je zoekt zitten onder je eigen oppervlakte. Door jouw tijd te vullen met wat buiten jou ligt, hoef je niet naar jezelf te kijken. Hoef je niet stil te staan bij wat jouw echte drijfveren zijn en keuzes te maken die echt belangrijk zijn voor jou omdat ze passen bij jouw waarden.

Hoe ziet het plaatje eruit? Ben je volledig tevreden? Ben je intens blij met jouw leven? Fantastisch! Maar als het toch niet of niet helemaal zo is, wat is er dan nodig om het nog beter te maken? Je hebt niet altijd invloed op wat er om je heen gebeurt, je hebt wel zelf de keuze hoe je er mee omgaat.

Word jij de beste versie van jezelf?

Take time to make your soul shine

Waarom kies je voor Coachpraktijk Aandacht?

One day, or day one, you decide!

In mijn coachpraktijk onderzoeken we eerst: Wie ben ik?  Welke patronen kom ik in mijn leven tegen en waar komen deze vandaan, welke drijfveren heb ik en leef ik naar voor mij belangrijke normen en waarden? Eerst goed naar de kern van de oorzaak kijken is in mijn ogen de essentie tot verandering. Daarna zet ik allerlei tools in die passend zijn in die verandering. Mijn tools zijn praktisch en veelal gericht op voelen en ervaren.

Jacqueline van Maanen

Mijn laatste blogs

Leef jouw leven. Een mooie zin maar hoe doe je dat nu precies?

Leef jouw leven. Een mooie zin maar hoe doe je dat nu precies?

Voor jezelf kiezen wordt er dan gezegd. Ik met een leidinggevende baan, 3 kinderen en een bezet sociaal leven dacht altijd dat ik voor mezelf koos. Ik deed immers toch leuke dingen in het leven en genoot daarvan? Mijn werk geeft mij energie dus wat wilde ik nog meer?...

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken?

Een postitief woord!

Ik heb het coaching traject bij Jacqueline als zeer prettig ervaren. Voor een groot deel heeft dit te maken met haar positieve energie. Jacqueline is oprecht, betrokken en belangstellend. Ze weet tijdens de sessies een rustige en veilige sfeer te creëren zonder te (ver)oordelen. Door haar manier van vragen ben ik aan het denken gezet over mijn eigen gedrag, mijn doelen en mijn omgeving. Zij heeft mij handvatten gegeven om in alle rust mijn eigen oplossingen te bedenken en mijn vaardigheden te ontwikkelen.

Dank je wel Jacqueline en veel succes als coach.

Mathea

Coachee

1) Coach Jacqueline straalt rust en stevigheid uit, kan goed luisteren en aansluiten in tempo en energie bij mij, waardoor er gauw een groot vertrouwen was en er ruimte was om alles te uiten en daardoor te ontwikkelen en te groeien. Voel me gezien en geaccepteerd

2) Coach Jacqueline is van binnenuit warm en hartelijk. Autonoom en echt in de relatie en dat is erg prettig, waardoor ik me goed op mezelf kon focussen.

Petra

Coachee